13 January 2014

Rakaman Maulid Istimewa bersama Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Ben HafidzRakaman Tausiyah Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Ben Hafidz

Rakaman Maulid Adh-Dhiyaul Lami Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad
Bin Salim Ben Hafidz

Alhamdulillah pada 6 Disember 2013 yang lalu, buat julung-julung kalinya, Majlis Ta'lim Darul Murtadza telah menerima satu kunjungan seorang tokoh besar yang tidak asing lagi iaitu Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Ben Hafidz (Mudir Pengajian Tinggi Dar Al-Musthofa Tarim, Hadramaut, Yemen & guru kepada guru kita, Al-Habib Ali Zaenal Abidin bin Abu Bakar Al-Hamid)

Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim
Ben Hafidzdi Majlis Ta'lim Darul Murtadza


Kehadiran jemaah juga tidak kurang luar biasanya kerana penuh ruang masjid sehingga ke ruang bawah. Tausiyah telah disampaikan oleh ulamak-ulamak yang lain juga sebelum di tutup oleh pesanan penting dari  Al Allamah Al Habib Umar Bin Muhammad Bin Salim Ben Hafidz sendiri yang berkisar tentang kesedaran kita tentang nikmat Taufik yang telah dianugerahkan olehNya kepada kita semua. MasyaAllah!

Sebahagian dari belasan ribu jemaah yang hadir pada malam tersebut


Dari pihak pengurusan kami mengucapkan Jazakallah Khairan Kasiran kepada semua yang hadir dan terlibat dalam menjayakan Majlis ini dan kami memohon maaf atas segala kekurangan yang ada.

DVD Rakaman Majlis Maulid Istimewa dari Inteam Mobile


Rakaman Majlis ini juga dijual dalam bentuk DVD. Anda boleh memilikinya melalui website Inteam Mobile :-

http://bit.ly/1a2g5xE


Mari sebarkan informasi ini buat manfaat bersama insyaAllah:)

No comments: